Netværket

1. april 2009:
Efter renoveringen af vores køkkentrapper, er det blevet vanskeligt for os at trække yderligere kabler imellem etagerne. Konsekvensen af dette kan være, at vi muligvis ikke kan imødekomme dit ønske om at blive tilsluttet netværket ifald det ønskes i en lejlighed hvor der ikke i forvejen er trukket kabler.
Det er en kedelig situation, da vi naturligvis gerne vil kunne tilslutte alle der måtte ønske det, men nogle steder et det helt umuligt at komme videre. Det er et problem som vi tager op i netværksgruppen, og håber at kunne komme frem til en løsning på det, således at vores netværk kan magte de ønskede tilslutninger. Vi skal på forhånd beklage hvis du er én af dem vi desværre må sige nej til!

A/B Venneminde's netværk er i sin tid blevet etableret af gratis og frivilig arbejdskraft. Netværket drives stadig af frivillig arbejdskraft, hvorfor du ikke må forvente at vi vil kunne klare alle problemer du måtte have med det. Vi vil selvfølgelig hjælpe dig så langt vi kan, ud fra den viden og evne vi kan tilbyde, og vi vil bestræbe os på at hjælpe dig så hurtigt det kan lade sig gøre.

Hvad koster det at blive tilmeldt netværket?
Tilslutning til netværket koster kr. 50,00 pr. måned. Beløbet bliver opkrævet sammen med huslejen, og er udspecificeret på denne. Netgruppens indestående bogføres på en seperat konto som bliver brugt til betaling af vores TDC-forbindelse, til supplerende udstyr, kabler og netværksstik.

Hvad får jeg for pengene?
Du får ført et netværkskabel til din køkkendør, så mange meter ekstra kabel du måtte have brug for inde i din lejlighed, og en en fast 50/5 Mbit forbindelse til Internettet , som du deler med dine naboer. Når du har trukket kablet ind i din lejlighed, og tilsluttet det til din pc's netkort, burde du have forbindelse med det samme.

Hvem kan jeg kontakte?
Netværket varetages pt. af Steen der kan kontaktes hvis du vil tilsluttes netværket, eller har problemer med din forbindelse.

  • Steen Markussen
    Drejøgade 15
    Tlf.: 2742 8766
    Email: steenmarkussen(snabel-a)ab-venneminde.dk

Support
Problemer der måtte opstå efter du evt. har ændret på den oprindelige opsætning - f.eks. brug af router - må du ikke forvente at vi kan afhælpe dig med, men vi vil selvfølgelig gøre hvad vi kan.
Med hensyn til brug af MAC-maskiner skulle der ikke være problemer med at benytte dem på netværket, men vores erfaring på området er ikke stor, så også her er det med forbehold at vi kan hjælpe dig.